Tent Middelkerke

Published Jun 20, 22
5 min read

Tent huren voor bruiloft

Ideaal voor een bruiloft, trouwfeest, verjaardagsfeest, event ... buiten is de stretchtent. Zoals genoemd is bruiloft stretchtent niet alleen de perfecte oplossing voor regenachtige dagen, maar biedt deze ook heerlijke verkoeling op jullie midzomer bruiloft. Het dicht geweven katoen zorgt voor schaduw, terwijl de open zijkanten een frisse bries door laten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten.

Fun Tent

Evt. wat mij betreft voor herhaling vatbaar, ook de visite vondt het een mooie uitkomst. Bedankt het was dikke prima Naam Datum: 08-01-2012 Wij hebben oudjaarsavond een feest gehad. Dit was zeer geslaagd, mede door de tent, heater en biertafels van partytent2rent. Alles was prima voor elkaar. Ook de communicatie verliep zeer goed.2011. Bedankt voor de goede service (nomaden tent). Naam Datum: 27-12-2011 we hebben met de kerstdagen een tent gehuurd en zijn heel erg te spreken over de service ( vriendelijk en behulpzaam)en de kwaliteit van de tent. geweldig Naam Datum: 21-12-2011 Wintertuinfeest 17 december 2011Heb eigenlijk weinig toe te voegen aan alle positieve berichten hier.

Ik heb haar tot vervelens toe gemaild over de wel-of-niet-komende-storm en of het feest dus wel of niet door zou kunnen gaan en ook in die zorg nam ze me heel serieus. pick up tent. Erg fijn! En dan de prijs, ik heb het erover tegen iedereen, want je krijgt gewoon veel voor je geld! Last but not least de mannen die de tent hebben opgezet: Als je 1,5 uur de tijd neemt om de tent zo mooi mogelijk op de plaats te krijgen vind ik dat absolute service! En daarbij opnieuw een prettig contact en je krijgt alle ruimte om vragen te stellen en je wensen kenbaar te maken - tent auchan roncq.

Prachtige tenten met een luxe uitstraling. De tenten stonden vol met mensen maar door de openingen was het niet benauwend. Ik heb veel goede reacties gehad en heb ook een aantal visitekaartjes van jullie uit gedeeld omdat mensen belangstelling hadden - bivi tent. Verder moet nog even gezegd dat de tentenbouwers leuke, doortastende jongens waren die rekening hielden met onze wensen en die niet moeilijk deden.Via internet kwam ik bij partytent2rent terecht. Het contact met Judith Carsouw verliep uitstekend (gorilla tent). Het brengen en ophalen van de biertap verliep volgens afspraak. Kwaliteit bier prijs uitstekend. Ik had een goed gevoel om met partytent2rent zaken te doen en dat is ook uitgekomen! Wanneer wij weer een biertap nodig hebben zal ik zeker weer bij partytent2rent "aankloppen" Naam Vivian Datum: 08-11-2011 Ruim een week geleden besloten wij dat we voor het doopfeest van onze zoon toch maar een partytent en terrasheater wilden huren.

Auto Met Tent Op Dak

Wij kozen ervoor om de tent te laten opzetten en afbreken, de service hierin was perfect!! Geen gedoe voor ons, heerlijk. Het ontsteken van de heater was een kleine operaties, maar is toch gelukt. Een iets duidelijkere instructie is wat ons betreft het enige verbeterpunt. Naam Datum: 18-10-2011 Hoi,super geweldig trouwfeest gehad dankzij jullie!!! Geweldige service en voor een volgend feest zijn jullie zeker weer van de partij.

Het was een groot succes. Een echte aanrader met een prima service. Gasheater niet aan de praat, geen probleem we komen naar u toe. Klasse, groot compliment. tipi tent met kachel. Ga zo door ! Naam Datum: 09-10-2011 Voor de bruiloft van onze dochter in onze tuin hebben we tenten, tafels, banken en glazen gehuurd.Wij hadden een eigen 8x4 tent en we hebben een tent(3x6) plus 2 vloeren gehuurd en een mobiele bar. Ideaal! Ook de glazen zijn erg handig. Alles netjes bij elkaar (geisoleerde tent). Lampjes erbij, meedenken over het aantal liters bier, heel fijn! Het brengen en halen van de spullen was ook keurig verzorgd! Wanneer we weer een feestje hebben, nemen we zeker weer contact op! Naam Herman Waalkens Datum: 26-09-2011 Een feest organiseren is een hele klus.

Ze verhuren sfeervolle partytenten, die je ook kan laten opzetten en afbreken. ook de mobiele bar werkt sfeerverhogend. Een aanrader voor een ieder! Naam Datum: 23-09-2011 Ik heb de partytent als wijze van sponsoring mogen gebruiken en ik kan er alleen maar lovend over zijn. Hij was simpel te monteren en demonteren en geeft meteen een goede sfeer.

We het en supergeslaagd feest gehad. De tenten stonden prachtig in de schuur. Naam Datum: 17-09-2011 Voor onze bruiloft hebben we tenten, een bar inlcusief bier, heaters en vele tafels gehuurd - bestway tent voor opblaasbare jacuzzi. Allemaal super geregeld! Het was voor ons een super feest en ook voor onze gasten (wat we gehoord hebben).

Dreamland Tent

Het was een topavond. Mede dankzij jullie. De tent, vloer en tafels waren helemaal prima - camouflage tent. De zwarte tafelrokken zorgden voor een mooi exclusief geheel. Ook de service was erg goed. In overleg was alles mogelijk. Kortom, goede kwalitiet tegen een voordelige prijs. Voor een volgend feestje zal ik zeker weer aan jullie denken.

de service was top! Heel erg bedankt voor de goede service, en we kunnen jullie aan iedereen aanraden! Groetjes bruidspaar Werkman Naam Datum: 16-07-2011 We zijn eindelijk bijgekomen van ons feest. Doordat we vele spullen hebben gehuurd zoals barretje, statafels BBQ (sailcloth tent hufen). enz.... is alles goed verlopen. Ook het springkussen was een groot succes.Groetjes Lies en Ilse Naam Datum: 13-07-2011 hallo judith,op 8-7-2011 onze bruiloft gevierd,een fantastiche dag, heerlijk ontspannen door onze planning en jullie bijdrage,tent van 6x12 was groot genoeg er is heel veel gedanst op de houten vloer, de DJ had goede klandisie. Wij waren wel heel blij dat de jongens van jullie, hem voor ons opzette want in alle hectiek van het regelen van een bruiloft is het heerlijk dat je zo'n klus niet zelf hoeft te doen als je het wil kan het wel maar wij waren blij dat we dat uit handen konden geven - tent hubo.

Partytent huren

Organiseer uw bruiloft, privé feesten, bedrijfsevents, publieke events ,… op een onvergetelijke locatie. Valt er binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan heb je waarschijnlijk een tent nodig. Wel, bij Fun-Rent ben je aan het juiste adres voor verhuur partytent en tal van andere tenten voor jouw volgende feest! Kadertent, stertent, stretchtent of pagode? Wenst u uw ceremonie onder een tent? Wenst uw bedrijf een mooie kadertent te huren?  Stretch tenten zijn flexibel en passen zich perfect aan aan uw concept. Organiseer uw feest, op de locatie die u wenst! Zowel voor een huwelijk, een babyborrel, als een communie. Maar evengoed voor een receptie, walking dinner, buffet, bedrijfsevent, opendeurdagen, een beurs en meer. Onze feesttenten zijn ideaal als je extra overdekte ruimte nodig hebt om op jouw feest de regen of de koude geen spelbreker te laten spelen! wij zorgen steeds voor een creatieve en innovatieve invulling. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren zijn veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste pagodetent tot de grootste constructie, voorzien van een puntdak, gebogen dak of zadeldak, uitgerust met vloer, vensters, deuren of andere accessoires...

Tent voor elk budget

Door onze service en veelzijdigheid kunt u uw gasten een ontvangst aanbieden tegen een bij u passend budget.  Voor alles hebben wij voor u een op maat gesneden invulling. Bent u op zoek naar een tijdelijke accommodatie voor een (bedrijfs)feest, festival, evenement of zakelijk doeleinde? Van het ontwerp tot productie, alle werkzaamheden vinden plaats in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om naast standaard tijdelijke accommodaties ook maatwerk aan te bieden. Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Van klein tot groot, van knus tot bruisend. Wij hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet!

Navigation

Home

Latest Posts

Bruiloft Dj Boeken

Published Aug 25, 23
5 min read

Dj Bruiloft Tips

Published Aug 18, 23
6 min read

Afzetpalen Goedkoop

Published Aug 01, 23
7 min read